Avoimet ovet 2022

Nurmeksen Vanhan Kauppalan suositut avoimet ovet tulevat jälleen. Merkitse nyt jo kalenteriisi päivämäärä la 13.8.2022, sillä silloin kannattaa suunnata Nurmekseen.

Kyseisenä lauantaina Nurmeksen Vanhan Kauppalan Asukasyhdistys ry ja Nurmeksen kaupunki järjestävät jo kolmatta kertaa Vanhan Kauppalan avoimet ovet -tapahtuman.

Ohjelman ytimessä on tutustuminen Puu-Nurmeksen ja Vanhan Kauppalan koteihin ja puutarhoihin, kun asukkaat avaavat ne vierailijoille. Samalla asukkaat pitävät tonteillaan pop-up-kahviloita ja -ravintoloita sekä kirpputoreja. Lisäksi päivän aikana pääsee tutustumaan moniin Puu-Nurmeksen ja Vanhan Kauppalan historiallisiin julkisiin rakennuksiin. Ohjelmaan kuuluu myös useampia mielenkiintoisia luentoja, jotka tarkentuvat lähempänä.

Viime vuoden kävijäkyselyn perusteella tapahtuma vastasi kävijöiden odotuksia ja osalla ylitti jopa villeimmätkin kuvitelmat. Kävijät kiittelivät tunnelmaa, sisältöä ja sitä, että taloihin pääsi oikeasti sisälle tutustumaan. Varoituksen sana tosin pitää sanoa siitä, että osa havahtui vasta tapahtumassa siihen, kuinka laaja Puu-Nurmes ja Vanha Kauppala on, ja monilla tahtoi tulla kiire nähdäkseen kaiken haluamansa. Joten aikaa kannattaa varata tälle tapahtumalle.

Tapahtuman tarkempi ohjelma sekä tapahtuma-alueen karttojen myyntitiedot päivittyvät kesän aikana Nurmeksen Vanhan Kauppalan Asukasyhdistyksen nettisivuille www.vanhakauppala.fi. Somessa meitä voi seurata Facebookissa Nurmeksen Vanhan Kauppalan Asukasyhdistys -sivulla ja Instagramissa puunurmes-tilillä.

Ilmoittaudu mukaan avoimiin oviin

Keräämme parhaillaan kohteita avoimiin oviin. Ilmoita oma kohteesi 30.6.2022 mennessä alla olevan linkin takaa löytyvällä lomakkeella.

Ilmoittautumislomakkeeseen

Menneet tapahtumat

Lue vuoden 2021 tapahtumasta