Kiitämme kaikkia palautteista

”Ihanan kotoisa ja lämmin tunnelma. Pitäkää tapahtuma tällaisena!”

”Oli kiva päästä kurkistamaan näihin upeisiin vanhoihin taloihin, jotka kuitenkin olivat sisältä jokainen omannäköisensä.”

”Myös paikalliselle kokemus.”

Nurmeksen Vanhan Kauppalan kolmansia avoimia ovia vietettiin lauantaina 13. elokuuta 2022. Pyysimme kävijöiltä tapahtuman jälkeen palautetta, mitä saimme ilahduttavasti, mistä suuri kiitos. Palautteissa saimme runsaasti tietoa siitä, missä onnistuimme ja mitä asioita pitää vielä kehittää. Niitä tutkiessa on hyvä edetä kohti seuraavia avoimia ovia, jotka pidetään lauantaina 12. elokuuta 2023.

Suurin ja nöyrin kiitos niistä arvosanoista, joita annoitte avoimille oville. Te annoitte tapahtumalle huikean numeron 9,1 ja vielä huikeamman numeron, 9,6, te annoitte sille, kuinka todennäköisesti suosittelisitte tapahtumaa muille. Asteikko kyselyssä oli 1–10.

Palautteissa kiiteltiin muun muassa sitä, kuinka hyvin järjestetty tapahtuma oli. Taloja ja pihoja kehuttiin ja kiiteltiin siitä, kuinka niin moneen taloon pääsi kurkistamaan sisälle. Jotkut pitivät erityisesti remonttikohteita mielenkiintoisina. Kiitosta sai myös se, että julkisia kohteita oli auki. Tunnelmaa kuvailtiin kotoisaksi, mukavaksi, positiiviseksi, lämpimäksi ja rennoksi. Joku sai hyviä ideoita kodeista ja pihoista, toinen iloitsi siitä, kuinka paljon ihmisiä oli liikkeellä. Myös pop-up-kahviloita, -ravintoloita ja -kirppiksiä sekä muuta oheisohjelmaa kiiteltiin. Ja totta kai ihanat vuohemme ja elävä musiikki saivat ansaittua huomiota myös palautteissa.

Kehittämisen aiheissa eniten nousivat esiin yleinen siisteys sekä kirkon torniin pääsy. Joku esimerkiksi kysyi, miksi tapahtuman aikana tehdään katutöitä. Katutöiden ja muiden kunnostustöiden aikatauluihin me emme yhdistyksenä tietystikään voi suoraan vaikuttaa, voimme vain yrittää viestiä entistä paremmin tapahtuman aikatauluista. Kirkon torniin pääsy näyttää vain kasvattavan suosiotaan, joten viemme palautetta siitä eteenpäin seurakunnalle. Jonkin verran tuli myös palautetta siitä, että tapahtuma voisi kestää pidempään, sekä pop-up-ruokapaikkojen ruoan loppumisesta. Kiitämme palautteesta, mutta haluamme myös muistuttaa, että tapahtumaa järjestetään, taloja pidetään auki ja niissä pidetään pop-up-ravintoloita, -kahviloita ja -kirppiksiä pitkälti vapaaehtoisvoimin. Ja juuri se kodinomaisuus ja läheisyys on järjestäjien mielestä sekä palautteiden perusteella myös kävijöiden mielestä tällä hetkellä tapahtuman suola, emmekä halua rikkoa sitä tekemällä tapahtumasta liian ammattimaista.

Tuleviin avoimiin oviin toivottiin eniten uusia tai eri kohteita, myös remonttikohteet kiinnostivat. Ruokapaikkoihin liittyen jotkut toivoivat nopeasti syötäviä snack-tyyppisiä syömisiä. Liikkumiseen liittyen tuli useampia ehdotuksia, kuten sähköpotkulautoja, polkupyöriä tai vanha bussi, koska kohde on kuitenkin aika mäkinen. Joku ehdotti myös hevoskärryajelua alueella. Myös muutamia toiveita perenna- ja taimimyynnistä esitettiin. Pääpaino palautteissa oli kuitenkin siinä että tapahtumaa pidettiin onnistuneena, sen toivottiin jatkuvan ja pysyvän yhtä lämminhenkisenä. Yritämme pitää tätä ohjenuoranamme.

 

 

Menneet tapahtumat

Lue vuoden 2021 tapahtumasta