Avoimien ovien ilmoittautuminen on avattu

Haluatko kokea Vanhan Kauppalan avoimien ovien lämpimän tunnelman isäntäväen näkökulmasta ja tavata ihania ihmisiä eri puolilta maata? Oletko haaveillut ravintoloitsijan tai kahvilanpitäjän urasta, mutta et ole tohtinut koskaan kokeilla? Pursuilevatko nurkkasi tavaraa, joista olisi mukava päästä eroon? Vai oletko suunnitellut kiinteistösi myyntiä ja haluaisit esitellä sitä potentiaalisille ostajille?

Osallistu Vanhan Kauppalan avoimiin oviin 10. elokuuta 2024 ja avaa talosi tai pihasi tapahtuman vieraille. Voit avata koko kotisi, osan siitä, puutarhasi tai vaikka piharakennuksesi vierailijoille. Voit perustaa kotiisi tai pihaasi pop-up-ravintolan tai -kahvilan tai pientä purtavaa myyvän myyntikojun. Voit pitää pihakirppiksen tai kutsua vaikka ystäväsi tai tuttavasi myymään käsitöitään teille. Tai jos olet myymässä taloasi, niin mikäpä olisi parempi asuntonäyttö kuin tapahtuma, jossa pyörähtää tuhat vanhoista taloista kiinnostunutta ihmistä?

Tänä vuonna avoimet ovet laajenee Itäkauppalaan eli Itäkaupunkiin, joten toivomme erityisesti, että Itäkauppalasta löytyisi innokkaita kotinsa tai puutarhansa avaajia.

Sinä päätät itse, kuinka paljon haluat tai jaksat panostaa tapahtumaan. Osallistuminen ja kodin avaaminen eivät vaadi suursiivousta tai paikkojen laittamista tiptop-kuntoon. Vierailijat ovat iloisia, kun pääsevät näkemään kodit sellaisena kuin ne oikeasti ovat, ja kävijöiden hyväntuulisuus ja kiitollisuus on jättänyt myös isäntäväelle hyvän mielen.

Ilmoittaudu torstaihin 20. kesäkuuta mennessä nettilomakkeella, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@vanhakauppala.fi tai soittamalla 050 343 0066.

 

Avaa ilmoittautumislomake tästä