Puu-Nurmeksen joulukalenteri avautuu jälleen

Puu-Nurmes ja Vanha Kauppala henkivät jälleen joulun tunnelmaa heti joulukuun ensimmäisestä päivästä lähtien, kun Puu-Nurmeksen joulukalenterin luukut avautuvat taas yksi kerrallaan. Kyseessä on siis jo kolmas kerta, kun alueen asukkaat, yhdistykset, yritykset, Nurmeksen kaupunki ja muut toimijat yhdessä loihtivat joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takana on jouluisesti koristeltu ikkuna. Ikkunoiden ohella joukosta saattaa löytyä myös muita jouluisia koristeluja.

Päivän luukun osoite julkaistaan asukasyhdistyksen Facebook-sivulla (Nurmeksen Vanhan Kauppalan Asukasyhdistys) ja Instagram-tilillä (puunurmes) aina heti aamusta. Sen jälkeen jokainen voi lähteä tutkimaan, millainen päivän luukku on, ja muutenkin ihastelemaan ikkunoita ja muuta Puu-Nurmeksesta ja Vanhasta Kauppalasta löytyvää jouluista. Luukkuja löytyy ympäri Puu-Nurmesta ja Vanhaa Kauppalaa.

Ensimmäinen luukku avautuu siis 1. joulukuuta ja luukkuja riittää aina jouluun asti. Tarkoituksena on, että ikkunat olisivat näkyvillä loppiaiseen asti, joten koristuksia ehtii ihailla vielä joulunkin jälkeen.

Joulukalenteria järjestävät Nurmeksen Vanhan Kauppalan Asukasyhdistys ja Nurmeksen kaupunki.